top of page
Matt.jpg

Hallo

Welkom bij wemakewords.com: Het platform voor creatieve tekstcreaties en campagnes. Mijn naam is Matthijs Wolff en ik ben de oprichter van wemakewords.com. Binnenkort vertel ik je hier meer over dit prachtige project. Kun je niet wachten? Stuur me vast een mailtje: matthijs@wemakewords.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Het leven is een lang verhaal. Maar zolang het verhaal pakkend blijft, is het waard geschreven en gelezen te worden. Na een succesvolle carrière in sales & marketing functies besloot ik dat te gaan doen wat ik het beste en het liefste doe: het bedenken en schrijven van teksten en het ontwikkelen van creatieve campagnes. Voor mensen, voor bedrijven, politici, ondernemers: iedereen die een goed verhaal te vertellen heeft, maar hulp nodig heeft om dit onder woorden te brengen. 

Wemakewords.com begint heel praktisch. Ik help je met het creëren van jouw boodschap. Maar mijn plannen gaan verder dan dit. Het idee is om deze website te laten uitgroeien tot een platform waar mensen met een verhaal wereldwijd hun vertellers kunnen vinden. Waar vraag en creatie samenkomen. 

Heb ik je interesse gewekt? Kan ik iets voor je betekenen, of heb jij misschien ideeën hoe het grotere plaatje succesvol kan worden? Laten we dan snel afspreken voor een kop koffie!

Shadow on Concrete Wall

Contact

Voel je vrij om contact op te nemen!

+31633992282

bottom of page